GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
Tarih: 21.09.2015| Okunma Sayısı: 996

                                        GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Son üç aydır meydana gelen terör saldırıları ile ülkemizdeki huzur ortamı bozulmaya çalışılmaktadır. Türk halkının barışına saldıran terörü lanetliyoruz. Gencecik Mehmetleri şehit edenler elbet gerektiği şekilde cezalandırılacaktır. Failleri tespit etmek ve hak ettikleri cezayı vermek Devletin esas görevlerindendir. Devletin güvenlik güçleri ve yargı makamları bu amaçla vardır.

Gelen çok sayıdaki şehit haberleri üzerine düzenlenen protesto yürüyüşlerinde Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaşayan Kürt kökenli vatandaşların işyerlerine maalesef zarar verilmiştir. İlimizde de cereyan eden bu saldırılar huzur ve hoşgörü kentinde yaşayan insanlar olarak bizleri üzmüştür. Yapılan bu saldırıları bir kez daha kınıyoruz.

Bu saatten sonra bize düşen, dün olduğu gibi yarın da kardeşçe, kol kola, omuz omuza bu ülkede ve bu şehirde yaşamaya devam etmektir. Etnik kökeni ne olursa olsun ay yıldızlı bayrak altında birleşen tüm vatandaşlarımızla biz Türk Milletiyiz. Yüzyıllardır acısını ve sevincini paylaşan, cephelerde birlikte savaşan, kanı kanına karışan bu millet bölünemez.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde karşıladığımız Kurban Bayramının yeniden el ele tutuşmamıza vesile olmasını ümit ediyor, vatanımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken ailelerine ve Türk Milletine sabırlar diliyor, tüm gazilerimize sağlık dolu günler diliyorum.

Bayramınızı kutlar, saygılar sunarım.  

 

                                                                                    Av. Mehtap KARABURÇAK TUZCU

                                                                                        KIRŞEHİR BAROSU BAŞKANI

26.04.2024
AV. ONUR ÇANTA
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.