GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Baromuz tarafından 23 Mayıs 2019 günü geleneksel iftar yemeği Terme Otel'de düzenlenmiştir. Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu'nun ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu ile Baroya kayıtlı avukatlar, stajyer avukatlar, Adliyede görev yapan hakim ve savcılar katılmıştır.
Okuma Sayısı:3| Haber Tarihi:24.06.2019

YARGIDA BİRLİK DERNEĞİNİN İFTAR YEMEĞİ

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının ev sahipliğinde 22.05.2019 günü Kırşehir ve civar illerde görev yapan hakim, savcılar için Yargıda Birlik Derneği tarafından iftar yemeği düzenlenmiştir.
Okuma Sayısı:2| Haber Tarihi:24.06.2019

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilimizde düzenlenen programa Baromuzu temsilen Baro Saymanı Av. Barış var katılmıştır.
Okuma Sayısı:64| Haber Tarihi:28.05.2019

NUR KARABACAK’IN YEMİN TÖRENİ

17.05.2019 günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Nur Karabacak yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Nur Karabacak’a cübbesini Av. Özgür Yaşasın giydirmiştir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz
Okuma Sayısı:126| Haber Tarihi:27.05.2019

AHİ BABA MUSTAFA KARAGÜLLÜ’YÜ ANMA PROGRAMI

17.05.2019 günü Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu Ahi Baba Mustafa Karagüllü’nün vefatının 1.yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma programına katılmıştır.
Okuma Sayısı:64| Haber Tarihi:24.05.2019

CEM YILDIRIM’IN YEMİN TÖRENİ

02.05.2019 günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Cem Yıldırım yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Cem Yıldırım’a cübbesini Av. Tuğba Yıldırım giydirmiştir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz
Okuma Sayısı:112| Haber Tarihi:24.05.2019