10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesinde Neşet Ertaş Kültür Merkezinde düzenlenen anma programına Baromuzu temsilen Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu katılmıştır.
Okuma Sayısı:1| Haber Tarihi:21.11.2018

10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA TÖRENİ

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk koyma töreninde Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Genel sekreter Av. Emre Eren, yönetim kurulu üyesi Av. Kayhan Kurt tarafından baro adına Kırşehir Barosu çelengi Atatürk anıtına sunulmuştur.
Okuma Sayısı:2| Haber Tarihi:21.11.2018

MUHAMMED YILMAZ'IN YEMİN TÖRENİ

07.11.2018 Çarşamba günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Muhammed Yılmaz Yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Muhammed Yılmaz’ a cüppesini Av. Kayhan Kurt giydirmiştir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz.
Okuma Sayısı:3| Haber Tarihi:21.11.2018

KENT KONSEYİ BAŞKANI ZİYARETİ

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Genel Sekreteri Tolga Akpınar 6 Kasım 2018 günü Baromuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.
Okuma Sayısı:48| Haber Tarihi:13.11.2018

TAYFUN TÜRE'NİN RUHSAT TÖRENİ

06.11.2018 Salı günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Tayfun Türe Yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Tayfun Türe’ye cüppesini Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu giydirmiştir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz.
Okuma Sayısı:66| Haber Tarihi:13.11.2018

AYŞENUR DULKADİR'İN RUHSAT TÖRENİ

06.11.2018 Salı günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Ayşenur Dulkadir Yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Ayşenur Dulkadir’e cüppesini Av. Kürşad Aslan giydirmiştir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz.
Okuma Sayısı:78| Haber Tarihi:13.11.2018
21.11.2018