TÜBAKKOM BASIN AÇIKLAMASI

TÜBAKKOM (Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuku Komisyonu) olarak Medeni Kanun’un kabulünün 93. yılında, laik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti için, yurttaşlar ve özellikle kadınlar için önemine ve değerine bir kez daha dikkat çekmek ve son dönemlerde yaşanan sorunları kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.
Okuma Sayısı:19| Haber Tarihi:18.02.2019

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

11.02.2019 günü İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesi sonucunda 4 askerimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.
Okuma Sayısı:17| Haber Tarihi:12.02.2019

BURCU DEVECİ' NİN YEMİN TÖRENİ

07.01.2019 günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Burcu Deveci Yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Burcu Deveci’ ye cübbesini Av. Mehmet Yaman ve Av. Şahin Kaymaz giydirmişlerdir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz.
Okuma Sayısı:106| Haber Tarihi:06.02.2019

KAHVALTI

05.01.2019 günü Baromuz Tarafından Stajyer avukatlara kahvaltı düzenlenmiştir. Kahvaltıya Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Emre Eren, Av. Banu Köksal Veyisoğlu, Av. Özgür Yaşasın ve stajyer avukatlar katılmıştır.
Okuma Sayısı:117| Haber Tarihi:06.02.2019

ZİYARET

03.01.2019 günü Baro Başkanımız Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Kırşehir 3. Noteri Zeynel Abidin Işık’ı ziyaret etmiştir.
Okuma Sayısı:39| Haber Tarihi:06.02.2019

ZİYARET

03.01.2019 günü Baro Başkanımız Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Kırşehir 2. Noteri Hatice Yıldız’ ı ziyaret etmiştir.
Okuma Sayısı:45| Haber Tarihi:06.02.2019
20.02.2019