ELEKTRONİK TEBLİGAT HAKKINDA AÇIKLAMA

15.03.2018 gün ve 30361 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7101 sayılı İcra ve İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’un 48. maddesi ile değiştirilen 7201 sayılı Tebligat Kanunu’nun 7/a maddesi uyarınca, 01/01/2019 tarihinden itibaren, baro levhasına yazılı avukatlara elektronik yolla tebligat yapılması zorunluluğu getirilmiştir.
Okuma Sayısı:30| Haber Tarihi:14.12.2018

KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU TOPLANTISI

30.11.2018 Cuma günü Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu ilk toplantısını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu Başkanlığında üyelerin katılımıyla gerçekleştirmiştir.
Okuma Sayısı:72| Haber Tarihi:11.12.2018

KIRŞEHİR SMMO ZİYARETİ

30.11.2018 Cuma günü Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak ve beraberindeki heyet Baromuzu ziyaret etti.
Okuma Sayısı:34| Haber Tarihi:11.12.2018

İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRÜNE İADEİ ZİYAERET

29.11.2018 Perşembe günü Baro Başkanı Av.Mehtap Karaburçak Tuzcu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Şinasi Kaya’ya iadei ziyarette bulunmuştur.
Okuma Sayısı:31| Haber Tarihi:11.12.2018

KADEM’E İADEİ ZİYARET

29.11.2018 Perşembe günü Baro Başkanı Av.Mehtap Karaburçak Tuzcu ve yönetim kurulu üyesi Av. Banu Köksal Veyisoğlu KADEM Kırşehir Temsilcisi Seher Ünsal’a iadei ziyarette bulunmuşlardır.
Okuma Sayısı:37| Haber Tarihi:11.12.2018

ALİ RIZA AKTAŞ'IN RUHSAT TÖRENİ

28.11.2018 Çarşamba günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Ali Rıza Aktaş Yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Ali Rıza Aktaş’ a cüppesini Av. Halil Atak giydirmiştir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz.
Okuma Sayısı:53| Haber Tarihi:11.12.2018
18.12.2018