EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

11.04.2019 Perşembe günü Baro Başkanımız Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Baro Saymanı Av. Barış Var ve Yönetim Kurulu üyesi Av. Kayhan Kurt, Polis Haftası nedeniyle Kırşehir Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz'ü ziyaret etmişlerdir.
Okuma Sayısı:43| Haber Tarihi:18.04.2019

FATOŞ ÇETİN ANAOKULU ZİYARETİ

10.04.2019 Çarşamba günü Fatoş Çetin Anaokulu öğrencileri Baromuzu ziyaret etmişlerdir. Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu tarafından ağırlanan miniklerin ziyareti Baromuz ve adliyenin gezilmesi ile son bulmuştur
Okuma Sayısı:28| Haber Tarihi:18.04.2019

POLİS HAFTASI

10 Nisan Polis Günü nedeniyle ilimizde düzenlenen programa Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu katılmıştır.
Okuma Sayısı:38| Haber Tarihi:18.04.2019

SÜLEYMAN TÜRKMANİ İLKOKULU ZİYARETİ

05.04.2019 Cuma günü Süleyman Türkmani İlkokulu öğrencileri avukatlar günü nedeniyle Baromuzu ziyaret etmişlerdir.
Okuma Sayısı:32| Haber Tarihi:18.04.2019

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ YEMEĞİ

Baromuz tarafından geleneksel olarak düzenlenen 5 Nisan Avukatlar Günü yemeği Terme Hotelde düzenlenmiştir.
Okuma Sayısı:92| Haber Tarihi:18.04.2019

MUHAMMET ANIL EKEN’İN YEMİN TÖRENİ

05.04.2019 günü Baromuzda yaptığı stajı tamamlayan Av. Muhammet Anıl Eken Yemin ederek mesleğe ilk adımını atmıştır. Ruhsatını Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu’ dan teslim alan Av. Muhammet Anıl Eken’e cübbesini Av. Demet Karakoç Akar giydirmiştir. Meslektaşımıza başarı dolu bir meslek hayatı dileriz.
Okuma Sayısı:129| Haber Tarihi:17.04.2019
26.04.2019