AralıkOcakŞubat
TÜRK-AV TOPLANTISI
Tarih: 06.12.2017 | Okunma Sayısı: 105 | | |

Türkiye Barolar Birliği'nin, Türk Dili Konuşan ve Akraba Ülkeler Avukat Örgütleri Birliği (TÜRK-AV) onuruna 9.11.2017 günü Ankarada düzenlediği tören büyük bir buluşmaya sahne oldu.

Türkiye Barolar Birliği'nin girişimiyle Balkanlar, Kafkaslar ve Orta Asya'da bulunan avukat örgütlerinin katılımıyla kurulan TÜRK-AV'ın Yönetim Kurulu Toplantısının ardından verilen resepsiyona; Yargıtay Başkanı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, HSK Başkanvekili, Büyükelçiler, TÜRK-AV üyesi ülkelerin avukatlık örgütleri temsilcileri, baro başkanları, hukukçular, akademisyenler ve gazeteciler katıldı.

Almanya, Kanada, Makedonya, Arjantin, Norveç, Kosova, Gambiya, Kazakistan, Küba ve Azerbaycan Büyükelçileriyle; İsviçre, Fransa, Hırvatistan, Brunei Darusselam, Tayland, Moritanya, Lüksemburg, Güney Sudan, Filistin, Nijerya, Bulgaristan, Tacikistan, Portekiz, İran Büyükelçilik temsilcilerinin konuk olduğu resepsiyonda Ankara, Aydın, Kırklareli, Gümüşhane-Bayburt, Şanlıurfa, Kayseri, Erzincan, Trabzon, Balıkesir, Kırşehir, Isparta, Muğla Baro Başkanları hazır bulundu.

18.01.2018 Perşembe