AVUKATLAR GÜNÜ TÖRENİ
Tarih: 19.04.2016| Okunma Sayısı: 3284

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla 05.04.2016 Salı günü tören düzenlenmiştir. Adliye Bahçesindeki Atatürk Anıtına Kırşehir Barosu avukatları adına Baro Başkanı Av.Mehtap Karaburçak Tuzcu tarafından çelenk konulması ardından saygı duruşunda bulunulmuş ve İstiklal Marşı söylenmiştir.

Adliye Konferans Salonunda Baro Başkanının konuşması, plaket takdimi ile devam eden programa  Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Baro Başkanı Av. Mehtap K. Tuzcu, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol,Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yılmaz Zengin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa İzzet Doğan, Yardım Severler Derneği Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu, avukatlar, hakimler, savcılar, adliye personeli ve misafirler katılmıştır.

Kutlama programı kapsamında Avukatlık mesleğini fiilen bırakarak emekli olan Av. Yücel Gök’e Baromuz plaketini Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Adli Yargı ve Hakimlik sınavını kazanması nedeni ile avukatlık mesleğini bırakan Av. Esin Kuşçu Ata’ya plaketini Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Adli Yargı ve Hakimlik sınavını kazanması nedeni ile avukatlık mesleğini bırakan Av. Hacı Savurmuş’a plaketini Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Adli Yargı ve Hakimlik sınavını kazanması nedeni ile avukatlık mesleğini bırakan Av. Erhan Ceyhan’a plaketini Av. Aydın Kocaman, Adli Yargı ve Hakimlik sınavını kazanması nedeni ile avukatlık mesleğini bırakan Av. Önder Akıntı ya plaketini Av. Kazım Özdemir takdim etmiştir.

Konferans Salonundaki programın ardından fuaye alanında sunulan ikram ile kutlama devam etmiştir.

24.04.2024