TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ AYAŞ TERMAL YAŞAM MERKEZİ HİZMETE GİRMİŞTİR
Tarih: 29.12.2015 23:00:00| Okunma Sayısı: 1433

Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu'nun 25.2.2007 tarihli kararı ile 5.130 m2 yüzölçümündeki arsası Ayaş Belediye Başkanlığı'ndan satın alınan ve 29.11.2008 tarihinde temeli atılan TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ AYAŞ TERMAL YAŞAM MERKEZİ inşaatı tamamlanmış, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu'nun kararı ile de kiraya verilerek işletmeye açılmasının uygun görülmesi üzerine ZİRKON TURİZM YATIRIM SEYAHAT VE TİCARET A.Ş. ye kiralanmıştır.

Tesis, "PRESTIGE THERMAL HOTEL SPA & WELLNESS TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ AYAŞ YAŞAM MERKEZİ" işletme ismi ile faaliyet gösterecektir.

Meslektaşlarımız ile Birliğimizin ve barolarımızın çalışanlarının kullanım ve yararlanmalarına satış fiyatları üzerinden % 25 indirim ile açık olan tesiste stajyerlerimizin eğitim çalışmaları sürdürülmekte, gelecekteki bazı mesleki toplantılarımızın da burada yapılması planlanmaktadır.

Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen mesleki çalışmalar dışında tesiste gerçekleştirilecek tüm program ve etkinlikler kiracımız ZİRKON TURİZM YATIRIM SEYAHAT VE TİCARET A.Ş. tarafından ticari amaçla hazırlanmakta olup bu etkinliklerin Türkiye Barolar Birliği ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Saygılarımızla

Türkiye Barolar Birliği

29.03.2024
AV. ONUR ÇANTA
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.