Tarih: 12.10.2015| Okunma Sayısı: 1169

TERÖRÜ KINIYORUZ

10 Ekim 2015 günü Ankara’da meydana gelen bombalı saldırılar sonucunda yüze yakın vatandaşımız yaşamını yitirmiş ve çok sayıda vatandaşımız yaralanmıştır.

Öncelikle, bu hain saldırıda hayatını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Olaydan ötürü derin üzüntü içinde olduğumuzu belirterek terörü, terörü destekleyenleri ve buna göz yumanları bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz.

Ülkemizde son aylarda meydana gelen terör saldırıları ile huzur ortamı bozulmaya çalışılmaktadır. Demokratik bir hakkı kullanmak üzere toplanan sivil vatandaşlara yönelik son olayın ardından güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi gereği doğmuştur. Türk halkı, yapılacak soruşturmalar ardından faillerin tespit edilerek yargı önüne çıkarılmasını ve hak ettikleri cezanın verilmesini beklemektedir.

Bu aşamada hepimize düşen vazife sağduyulu davranmak ve teröre karşı millet olarak kenetlenmektir. Etnik kökeni, siyasi düşüncesi ne olursa olsun ay yıldızlı bayrak altında birleşen tüm vatandaşlarımızla biz Türk Milletiyiz.

Ankara’daki hain saldırı ardından Diyarbakır ve Erzurum’dan gelen şehit haberleri ile canımız bir kez daha yanmıştır. Hem Ankara’da yaşamını yitirmiş vatandaşlarımıza hem şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine sabırlar; yaralılara acil şifalar diliyoruz.

KIRŞEHİR BAROSU BAŞKANI

24.04.2024