Tarih: 13.08.2015| Okunma Sayısı: 1367

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

            Ülkemizde son haftalarda yaşanan terör saldırıları nedeniyle halkımız büyük bir üzüntü yaşamaktadır. Hemen hemen her gün yurdun bir köşesinden gelen şehit ve yaralı haberleri hepimizi derinden etkilemektedir.

Henüz 20’li yaşlardaki gençlerimizin, yetişmiş askeri ve güvenlik personelimizin kaybı şüphesiz ki aileleri kadar tüm Türkiye’yi ağlatmaktadır. Ülkemize bu acıları yaşatanlardan gerekli hesap sorulmalı ve yaptıklarının karşılığında en ağır cezayı almaları sağlanmalıdır.

Terörün şehirlere kadar sızmasında ve hatta yatağında uyuyan polislerimizi şehit edecek kadar pervasızca hareket edebilmesinde kimin ihmali varsa tespit edilip gereği yapılmalıdır.

Milli birlik ve beraberlik ruhuyla yıllardır huzur içinde yaşayan, komşu olmuş akraba olmuş insanımızı köken ayrımcılığı güderek kimsenin bölmesine izin verilmemelidir. Türk halkı oyuna gelmeyecek kadar sağduyuludur.

Unutulmasına izin vermeyeceğimiz düsturumuz şudur ki: ULUSAL SINIRLAR İÇİNDE VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ.

Yaşanan terör olaylarının bir an önce sonlandırılması umuduyla terörü bir kez daha lanetliyor, şehit olmuş tüm asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, başta anne ve babaları olmak üzere yakınlarına sabır, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.

Saygılarımızla.

 

                                                                            Av. Mehtap KARABURÇAK TUZCU

                                                                               KIRŞEHİR BAROSU BAŞKANI

20.04.2024
AV. ONUR ÇANTA
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.