TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 35. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU
Tarih: 22.05.2019| Okunma Sayısı: 775

Türkiye Barolar Birliği'nin 35. Olağan Mali Genel Kurul toplantısı 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde, Samsun'da yapılmıştır.

Toplantıya Baromuzu temsilen Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Çağlar Baltacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Barış Var, Av. Kayhan Kurt, Av. Özgür Yaşasın ve Baromuz Denetleme Kurulu Üyesi Av. Erhan Topel Katılmıştır.

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun toplantıyı başlatmasının ardından Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Divan Başkanı olarak Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz seçilirken, Divan Başkanvekili olarak Düzce Barosu Başkanı Av. Azade Ay, Divan üyeleri olarak ise Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz ve Siirt Barosu Başkanı Av. Nizam Dilek seçilmiştir.

Divanın oluşumunun ardından, Milli Mücadelenin lideri Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitler, gaziler ile meslek şehitleri ve yargı şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunmuştur.

Feyzioğlu'nun açış konuşmasından sonra 2013-2017 döneminde Türkiye Barolar Birliği organlarında görev alan avukatlara plaketleri takdim edilmiştir.

Samsun Valisi, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, Samsun Valisi Osman Kaymak, TBB Başkanı Feyzioğlu'na Samsun Barosu adına plaket sunmuştur.

Toplantıda yapılan oylama sonucunda, Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu başkanlığındaki TBB Yönetimi Genel Kurul üyeleri tarafından ibra edilmiştir.

TBB 35. Olağan Genel Kurulu, Birlik Başkanı Feyzioğlu'nun kapanış konuşması ile sona ermiştir.

19.04.2024
AV. ONUR ÇANTA
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.